Monday, 28 July 2008

geram!

.. i akan dihantar ke rural area in Scotland called Stirling Hosp to work for a week. i'm very upset, i cant believe my name came up! geramnnnyyyyeeeerrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..

benci

benci

benci

(p/s: tak sudah2 dgn masalah! duduk sana sorg2, i takut la.. entah mcmmana tempat tu. i nak cari pon tak tau. dah tu, my name sorg je yg naik. diorg nih mcm tak boleh fikir kan? hantar la lelaki gagah perkasa kerja tempat mcm tuh, hantar i buat ape?!sorang2 pulak tuh.. boleh tak kalau i nak ketuk kepala org skarang? geraaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm!!!!!)

2 comments:

aM said...

sila ketuk kepala supervisor anda...sekian terima kasih..

P.S. is condolences a right word for now???

azzurri said...

condolences???!!! Choi! hehe..if u ask me, i wanna do more than ketuk!